James Blunt opent wintersportseizoen


Na een perfecte, zonnige skidag opende de Britse singer/songwriter James Blunt dit weekend het wintersportseizoen van Ischl (Tirol – Oostenrijk) met een openlucht-concert voor 17.000 uitzinnige fans. Met een gepassioneerd optreden wist James Blunt het enthousiaste publiek flink op te zwepen. Eén van de hoogtepunten was ongetwijfeld het rondje crowd-surfen in het publiek. Tal van bekende hits kwamen voorbij, daarnaast verraste hij ook met onbekender werk. Twee dagen eerder, op donderdag 27 november gingen de skiliften van de Silvretta Arena voor het eerst open in dit nieuwe seizoen.

De lifestyle bestemming Ischgl in Paznaun opent traditiegetrouw het wintersportseizoen met een concert van een internationaal artiest. Vorig jaar stond Nickelback op het podium van Ischgl, evenals Robbie Williams tijdens het afsluitende Top-of-the-Mountain concert. Andere grote namen gingen hen voor, onder meer Rihanna, Katy Perry, Lionel Richie, Elton John, Tina Turner, Jon Bon Jovi en Enrique Iglesias.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.