Kookweekend met chefs van 24Kitchen

Tijdens het 24Kitchen weekend kun je genieten van veel lekker eten.

Tijdens het 24Kitchen weekend kun je genieten van veel lekker eten.

Als je niet alleen van eten houdt, maar ook van koken dan is dit nieuwe arrangement wat voor jou. 24kitchen komt namelijk met een kookweekend. De Nederlandse chefs van 24Kitchen heten kookliefhebbers welkom voor een heel weekend lang lekker eten, koken, inspiratie opdoen en entertainment. Center Parcs De Eemhof wordt daarbij volledig omgetoverd tot een gastronomisch paradijs. Het is de allereerste keer dat een dergelijk culinair vakantieweekend wordt georganiseerd in Nederland. Tickets zijn inmiddels te boeken.

Primeur
24Kitchen is de enige food tv-zender van Nederland met 24 uur per dag programma’s over alles dat met eten en genieten te maken heeft. Nu organiseert 24Kitchen een foodentertainment weekend van Nederland. Tijdens 24Kitchen&Cottages krijgen bezoekers de kans om 24Kitchen-chefs als Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Danny Jansen persoonlijk te ontmoeten. Maar er gebeurt nog veel meer.

Gevarieerd programma
Het hele weekend is er een uitgebreid programma verspreid over het hele park. Van informatieve seminars tot kookworkshops en foodfilms. Van een delicatessenmarkt tot vragenuurtjes met 24Kitchen-chefs en muzikale intermezzo’s. Er is voor iedereen wel iets te beleven. Bezoekers kunnen tijdens dit culinaire vakantieweekend ontspannen doordat ze blijven slapen in één van de gezellige cottages op het park, terwijl ze genieten van al het lekkers dat de chefs van 24Kitchen te bieden hebben. Een perfecte combinatie voor elke lekkerbek en levensgenieter.

Foodlovers festival
Het weekend vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Een prachtig gelegen park met cottages van 2 tot 12 personen. Gezellig met je partner, vrienden, vriendinnen of je kookclub drie dagen en avonden tot in de kleine uurtjes genieten van food en entertainment. Het kan allemaal tijdens het kookweekend van 24Kitchen.

Het kookfestijn is in het weekend van 17 – 20 april 2015. Cottage zijn te huur vanaf € 169,- per persoon (€56 p.p.p.n.). Prijs is inclusief een uitgebreid culinair programma en de gebruikelijke Center Parcs faciliteiten. Voor meer informatie of om te boeken ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.