Marokko bezoeken met een 4 x 4


Normaal houden we niet zo van video’s die grotendeels uit foto’s bestaan. Die doen ons te vaak denken aan saaie dia-avonden vroeger, maar voor deze video (die maar liefst bijna anderhalf uur duurt…) maken we graag een uitzondering. Het is een uitgebreid reisverslag van een tocht met een 4×4 jeep dwars door Marokko. De vele (prachtige) foto’s worden afgewisseld met beelden van hoe de wagen zich door het woeste landschap ploegt en over ontmoetingen met de plaatselijke bevolking. Het persoonlijke commentaar had zo nu en dan wel achterwege mogen blijven en de video had zeker korter gekund, maar het vormt zo wel een aardige inspiratie voor mensen die een soortgelijke avontuurlijke trip willen ondernemen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.