Nederlandse avonturierster bereikt Zuidpool


De Nederlandse avonturierster Manon Ossevoort uit Vriezenveen heeft als eerste mens ter wereld met een tractor de Zuidpool bereikt. Vol trots staat ze vanaf die barre locatie diverse media te woord, zoals de BBC (hier boven), maar ook RTV Oost.

“Ik ben zo ontzettend blij dat dit schijnbaar onmogelijke verhaal echt waar is geworden.” Manon Ossevoort reed de afgelopen twee weken de laatste 2500 kilometer van de reis, die 10 jaar geleden op Terschelling bij Oerol begon. Van die laatste kilometers heeft ze enorm genoten. “Vanaf het moment dat ik voet op de sneeuw zette en begon te rijden, is die grijns niet van mijn gezicht te krijgen geweest”, zegt ze tegen de regionale omroep.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.