Nieuw hotel voor winterslapers en pistebestormers

Het For Friends Hotel is geschikt voor de actieve en de relaxte wintersporter. Foto: For Friends Hotel.

Het For Friends Hotel is geschikt voor de actieve en de relaxte wintersporter. Foto: For Friends Hotel.

Wintersport is voor de meeste mensen op de ski’s staan en van de piste af, maar anderen houden van een wat rustiger tempo met veel lezen en slapen. Het nieuwe hotel ‘For Friends Hotel’ in de Olympiaregio Seefeld biedt genoeg voor beide. Voor de een is de eerste sneeuw een teken om zich terug te trekken in de warmte met Jagertee, een haardvuur en een goed boek, voor de ander is het het startsignaal voor pret op de piste en een adrenalinekick. Weer anderen vinden zowel rust als natuur bij het maken van ski-tochtjes of wandelingen in de sneeuw. Het plannen van de wintersportvakantie is in ieder geval begonnen en het For Friends Hotel is klaar voor alle sneeuwenthousiastelingen, of het nou sporters, genieters of wellnesszoekenden zijn.

Skiën
Het alpine landschap betekent in ieder geval voor winterfans eersteklas sportmogelijkheden en in Seefeld zijn deze van Olympisch niveau: Skiën praktisch voor de hoteldeur op 37 kilometer piste met rond de 30 kabelbanen en liften, langlaufen op 279 kilometer loipen, winterwandelen op 142 kilometer geruimde paden. Direct vanaf de huisdeur kan men gaan carven, tuben, boarden, rodelen. Voor wie de Olympiaregio niet genoeg is, gebruikt het For Friends Hotel als startpunt naar andere skigebieden – op de Arlberg, naar Sölden, Ischgl of Stubai. Hotelgasten worden verzorgd en luxueus heen en terug vervoerd. Het For Friends bereidt je voor op de wintersport met een totaal trainingsprogramma, ontwikkeld door de groten van de wereldsport, zoals Toni Innauer. Eenvoudige, zinvolle en effectieve bewegingen volgens het motto „in de rust ligt de kracht“ maken je fit voor de sneeuw. Ook voor de perfecte follow-up heeft het For Friends het antwoord: Après-ski eens anders in het 1.500 m2 grote Mountain-Spa-Landschaft met individueel afgestemde massages, spierstimuleringen of contactgeluid therapie.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.