Nieuwe website voor bijzondere dagtrips

Via de nieuwe website Wow2do kun je bijzondere dagtrips boeken.

Via de nieuwe website Wow2do kun je bijzondere dagtrips boeken.

Met de weinig vrije tijd die je hebt, wil je wel iets leuks doen. Maar wat is nu het leukste uitje? Daar heb je natuurlijk al 100 website voor, maar Wow2do wil je niet zomaar een dagtrip aanbevelen. Alles op de website moet bijzonder zijn, een soort once in a lifetime experience. Wow2do is een online platform met bijzondere vrijetijdsbelevenissen. Iedereen die een leuke gebeurtenis aanbiedt, kan deze via de site aan anderen met dezelfde passie aanbieden. Iedereen die een bijzondere belevenis zoekt, kan deze op de site vinden. De site kent een aantal categorieën, zoals Bucketlist, Masterclass, Balance, Adrenaline, Delicious en Passion.

Delen
Met deze site wil ‘Wow2do’ mensen inspireren om hun vrije tijd op ieder moment en bij elke gelegenheid op een unieke manier in te vullen en zo alles uit het leven te halen wat erin zit. Door deze gebeurtenissen samen met anderen te delen, worden de belevenissen daarnaast mooie gezamenlijke herinneringen. Net als bij andere deel-sites, zoals Peerby en Airbnb, worden gebruikers gevraagd na afloop een review te schrijven en zo mee te bepalen of een aanbieder succesvol wordt.
Het plaatsen van een belevenis op de website is gratis; pas na de boeking gaat een klein percentage van de omzet naar Wow2do. De site is zowel beschikbaar via internet als via smartphone of tablet.

Kostbare vrije tijd
De site haakt in op de verwachting dat in 2015 consumenten meer geld gaan uitgeven aan bijzondere dagtrips. Daarnaast neemt het aantal 50-plussers dat veel vrije tijd heeft, snel toe. Omdat vrije tijd kostbaar is, is iedereen steeds meer op zoek naar die ene bijzondere beleving of dat onvergetelijke uitje.
Enkele voorbeelden van bijzondere belevenissen op de site zijn onder andere een DJ workshop, dineren in het donker, vliegen in een Boeing simulator, een vogelexcursie in de Oostvaardersplassen of midden in de winter in een hottug door de Rotterdamse haven stromen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.