Op IJsland schijnt ook heus de zon


IJsland is zo’n bestemming die nog op de ‘bucketlist’ staat van de redactie van Elkedagvakantie. Bij het zien van deze video van een trip van 7 dagen langs de hoogtepunten van het eiland kun je alleen maar enthousiaster worden. Mooi gefilmd en wat opvalt: Je hebt op IJsland ook stralende en zonnige dagen. Dat idee zou misschien naar de achtergrond gedrongen kunnen worden omdat op internet de beelden van ‘grauw en grijs IJsland’ overheersen. Misschien zijn dat dat is waar fotografen juist naar zoeken. Wat we graag hadden gehad was een kaartje aan de hand van het lijstje met de highlights van de punten die de makers van deze video bezocht hebben. Voor ons eigen archief, voor als we ooit…

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.