Schiphol dit weekend op Instagram (2)

Nog volop kerstsfeer op Schiphol dit weekend. Er wordt o.a. melding gemaakt van kerst-shoppingtrips naar Londen.

Nog volop kerstsfeer op Schiphol dit weekend. Er wordt o.a. melding gemaakt van kerst-shoppingtrips naar Londen.


Elk weekend kijken we even wat voor een vrolijke foto’s mensen posten als ze op Schiphol aankomen of vertrekken. Onze luchthaven is toch eigenlijk het ‘epicentrum van reizen en vakantie’ in Nederland. Een kleine zoekopdracht op Instagram levert in ieder geval een stapel aan mooi beeldmateriaal op. Hierbij de oogst van deze week. De publicatie van de foto’s hier is gebaseerd op de mogelijkheid die Instagram biedt om foto’s te delen of embedden in een andere site.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.