Stel je eigen reisgids van Salzburg samen

Salzburg. Foto: Creative Commons

Salzburg. Foto: Creative Commons


Odyssee Reisgidsen heeft als bijzonder formule dat je per pagina je eigen reisgids kunt samenstellen. Zo’n pagina kost je dan 12 cent. Daarmee kun je geld (en ruimte in je koffer) uitsparen door alleen die informatie te kiezen die je ook daadwerkelijk nodig hebt. Recentelijk is daar de gids voor Salzburg aan toegevoegd.

Over de gids, geschreven door Yang Yang Chiu, schrijft de uitgever onder andere: “Salzburg wordt geassocieerd met Wolfgang Amadeus Mozart en de film The Sound of Music. Maar de stad aan de Salzach heeft meer te bieden: een fraaie binnenstad met gebouwen in weelderige barokstijl, intieme pleinen, smalle straatjes en de hoog boven de stad gelegen burcht Hohensalzburg.”.

Odyssee Reisgidsen gaan over ondermeer: China, Duitsland, België, Egypte, Frankrijk, Engeland, Zweden en Spanje.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.