Vind inspiratie om de wereld te ontdekken

Via de nieuwe website My World Is Yours kun je inspiratie opdoen voor je volgende reis.

Via de nieuwe website My World Is Yours kun je inspiratie opdoen voor je volgende reis.

Als reisfan is het leuk om andere mensen te kunnen inspireren, zodat ze ook die geweldige reis gaan maken. Dat is ook precies het doel van de nieuwe website: My World is Yours. De website verbindt nieuwe journalistiek met nieuwe manieren van reizen vanuit de gedachte dat de wereld, ook online, aan je voeten ligt.

My World is Yours
Reisverhalen zijn de basis van My World is Yours. Ze zijn persoonlijk, maar geschreven met oog voor de reiziger. Vanuit de gedachte dat er steeds meer online wordt gelezen en gezocht naar inspiratie voor vakantiebestemmingen, is er een omgeving gecreëerd waarin je al het gevoel hebt op reis te zijn. Net als wanneer je een mooi reismagazine openslaat. Met behulp van designbureau Artizani is zorgvuldig nagedacht over de vormgeving en het presenteren van reisverhalen.

Inspiratie
Er zijn veel prachtige plekken in de wereld die je makkelijk kunt ontdekken zonder de hulp van een reisorganisatie of touroperator. Door de reisverhalen op My World is Yours krijg je een beeld van het land, lees je wat een vliegticket ongeveer kost, hoe je van het openbaar vervoer gebruikt kunt maken en wat je gemiddeld per dag in een land kwijt bent. Met het all-exclusive reizen ben je niet per se goedkoper uit, maar het heeft het in ieder geval twee grote voordelen: je weet dat het grootste deel van je geld bij de lokale bevolking terechtkomt en het geeft je de vrijheid om ergens zo lang of zo kort te blijven als je wilt.

De website start met vijf landen (allemaal ook in e-book verkrijgbaar) en maandelijks komt er een land bij. Het streven is om binnen anderhalf jaar zeker twintig landen buiten Europa online te hebben en dit daarna te blijven uitbreiden.

Kijk voor meer informatie op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.