Weekje Frankrijk met kids


Nog even en dan begint Nederland weer massaal met de collega’s te overleggen over wie wanneer met de zomervakantie weg mag. Wie gebonden is aan de schoolvakanties heeft niet zoveel keus. Daarbij gaat het meestal om “mag ik nu de laatste 3 weken van de zomervakantie, kun jij de eerste 3 weken”. Bij de bestemmingen is (naast Duitsland) Frankrijk populair. De reisafstand speelt daarbij uiteraard mee, want je wil niet graag dagen met kinderen op de achterbank Europa doorkruisen. Het Franse verkeersbureau heeft om ouders te helpen een keus te maken voor welke bestemming ze in het land kunnen kiezen een videokanaal. Bovenstaande video, speciaal bedoeld voor een actief weekje weg met kinderen, komt uit die reeks.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.