Alle routes in Gelderland in één app

In Gelderland kun je nu alle wandelroutes op één website bekijken.

In Gelderland kun je nu alle wandelroutes op één website bekijken.

Het vinden van een leuke route om te fietsen of wandelen kan nog wel een zoektocht zijn. Iedere route is op een andere website te vinden en je lijkt niets te combineren. Daar wilde ze van aan doen in Gelderland. Daarom is het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland met een nieuw initiatief gekomen. Ze hebben een website gemaakt voor alle toeristische routes in Gelderland. Bij de website hoort een app, zodat je de routes altijd bij de hand hebt.

Routes
Op de website Gelderseroutes.nl staan routes centraal. Dat kunnen verschillende soorten routes zijn, zoals fietsroutes, wandelroutes, kanoroutes en skeelerroutes. Deze route wordt online weergegeven op een routekaart, verrijkt met Point of Interests (POI’s). POI’s kunnen bezienswaardigheden onderweg zijn, maar ook bedrijven die je iets te bieden hebben zoals restaurants, overnachtingslocaties en winkels. Je kunt op diverse manieren eenvoudig aanhaken bij één van de populaire thematische routes.

Voordelen
– Zichtbaar op de website voor de mooiste routes in heel Gelderland.
– Thematische routes voor fietsen, wandelen, paardrijden, varen en meer.
– Eenvoudig aanhaken bij de meest populaire routes.
– Promotie als startpunt, evenement of tip voor onderweg.
– Aanhaken met fietsarrangementen.
– Inclusief Gelderse Routes App.
– Gemakkelijk routes op eigen website plaatsen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.