Alles over Turkije in één webmagazine

In dit wegmagazine kun je meer lezen over vakantieland Turkije.

In dit wegmagazine kun je meer lezen over vakantieland Turkije.

Hoewel de volgende vakantie waarschijnlijk nog even duurt, kun je wel alvast beginnen met plannen. Als je denkt aan een vakantie naar Turkije is er een webmagazine dat je kan helpen. Hier vind je veel informatie over vakantieland Turkije op een plek. Met filmpjes, interactieve kaarten en tekst is het ook nog een multimediale belevenis. Zo heeft het land 11 Unesco werelderfgoedsites. Deze staan allemaal op een interactieve kaart aangegeven en daarnaast worden een paar verder uitgelicht. Daarnaast vind je er meer over historisch Istanboel, Troje, Pamukkale, Xanthos – Letoon & Cappadocië. Zo kun je lezen over de de witte kalkterrassen van Pamukkale en het antieke Hierapolis. Of leer je meer over Xanthos, de hoofdstad van het oude Lycië, en het aangrenzende gebied van Letoön. Al met al dus een goed uitgangspunt om te beginnen met het plannen van je reis.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.