App helpt je navigeren op de Vakantiebeurs

De Vakanteibeurs app helpt je om je weg te vinden.

De Vakanteibeurs app helpt je om je weg te vinden.

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor de Vakantiebeurs. Maar tijdens de beurs wil je vooral je volgende vakantie plannen en inspiratie opdoen. Dan is het vervelend als je niet weet waar je heen moet of te laat bent voor de activiteiten waar je aan mee wilde doen. Om je die frustratie te besparen kun je de Vakantiebeurs app downloaden. Superhandig voor op de beurs, want in de app vind je de plattegrond, alle exposanten en het programma. Zo weet je waar je je volgende droomvakantie kan vinden en ben je op tijd voor de gratis fotocursus. De app is gratis te downloaden.

De Vakantiebeurs app is beschikbaar voor iPhone en voor alle Android-toestellen. Kijk hier voor meer informatie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.