Beurs en museumbezoek in één bij Aviodrome

Het Aviodrome organiseert dit jaar een vliegtuigbeurs.

Het Aviodrome organiseert dit jaar een vliegtuigbeurs.

Het Aviodrome gaat dit jaar iets nieuws doen om luchtvaartliefhebbers naar het museum te trekken. Ze organiseren namelijk een grote luchtvaartbeurs, waar de burgerluchtvaart en de militaire luchtvaart centraal staan. Alle facetten van de luchtvaart en daaraan gerelateerde hobby’s worden belicht. Bezoekers kunnen speciale tickets aanschaffen die ook recht geven op toegang tot het museum.

Luchtvaartbeurs
Verenigingen, clubs en stichtingen presenteren zich aan het publiek. Daarnaast worden er allerlei items (boeken, bouwdozen, modellen, verzamelingen) tentoongesteld en te koop aangeboden. Natuurlijk is tijdens de beurs ook het museum te bezichtigen.

Tickets
Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. De speciale e-tickets (alleen geldig op 28 maart) kosten € 9,95 en zijn vanaf begin maart uitsluitend verkrijgbaar via de webshop van Aviodrome Lelystad. Luchtvaart-Themapark Aviodrome en de beurszalen zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers vinden er alles op het gebied van burgerluchtvaart en militaire luchtvaart.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.