Champing is de nieuwe kampeertrend

De nieuwe trend op kampeergebied is Champing: overnachten in een kerk. Foto: The Churches Conservation Trust.

De nieuwe trend op kampeergebied is Champing: overnachten in een kerk. Foto: The Churches Conservation Trust.

Ook op het gebied van kamperen blijft de tijd niet stilstaan. Nadat Glamping een groot succes geworden is, kun je nu in Engeland iets nieuws proberen: Champing. Dat klinkt als kamperen met champagne, maar dat is het niet. Champing betekent overnachten in een kerk. The Churches Conservation Trust verzorgt overnachtingen in een aantal van Engeland ’s meest gekoesterde kerken. ‘Champers’ ervaren ultieme rust tijdens een logeerpartij in één van de kerken, die slechts verlicht zijn door kaarsen. De historische gebouwen, gelegen in landelijk Engeland, vormen een perfecte uitvalsbasis om de schoonheid van de omgeving te verkennen. Momenteel zijn er drie champing locaties, waaronder de middeleeuwse All Saints Church in het pittoreske dorpje Aldwincle, Northamptonshire.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.