Chinezen bouwen Europa na in eigen land

Je zou denken dat dit Parijs is, maar toch ligt deze stad in China.

Je zou denken dat dit Parijs is, maar toch ligt deze stad in China.

Steeds meer Chinezen hebben genoeg geld om de wereld rond te reizen. Dat zie je in het toenemende aantal Chinese toeristen in Europa en de VS. Maar dat is niet het enige wat ze met dat nieuwe geld doen. Naast dat ze Europa bezoeken, willen ze dat gevoel ook meenemen naar eigen land. Daarom verschijnen er steeds meer huizen en dorpen naar Europees voorbeeld in China. Zo kun je zomaar het idee hebben dat je in Parijs, Londen of Barcelona rondloopt, aan de andere kant van de wereld. Of het echt een succes is blijft nog de vraag, want de meeste nagebouwde steden staan op dit moment leeg.

Kijk voor meer informatie deze video:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.