Daarom een keer Dresden doen


Alle plaatsen in de wereld is natuurlijk fysiek onmogelijk. Dat redt je niet in je leven en het is de vraag of je het zou moeten willen. Net als die mensen die beslist álle landen van de wereld willen bezoeken. Ondoenlijk en anders is het niet meer dan een ‘teen in het water en weer weg’. Nu verscheen opeens de Duitse stad Dresden op onze radar. Nog nooit zo bij stilgestaan, maar blijkens de informatie die je over deze plaats vindt op Wikipedia moet er zeker een interessante stedentrip te houden zijn. Er is – ondanks de oorlog en wat de Russen verordonneerd hebben – nog genoeg ouds te zien. Verder heeft het een fotografie-verleden, wat het alleen al boeiend maakt om te bezoeken. En het Elbe-dal zorgt voor de broodnodige natuur (Wat is er leuker dan wandelen?).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.