Draagbare picknicktafels mee op vakantie

Tijdens je vakantie is het heel handig om een makkelijk tafeltje bij je te hebben.

Tijdens je vakantie is het heel handig om een makkelijk tafeltje bij je te hebben.

Als je gaat kamperen is het heel handig om tafels mee te hebben die je makkelijk in en uit klapt. Daarnaast is het ook wel lekker om een plek te hebben om te zitten, als je bijvoorbeeld ergens gaat picknicken tijdens een uitje. Het Belgische bedrijf Cassecroute komt daarom met twee nieuwe picknicktafels: Plug & Play and Table d’amis.

Plug & Play
De plug & play is zo gemaakt dat je hem op kan zetten of af kan breken in drie minuten. Daarnaast neemt de tafel opgevouwen vrijwel geen ruimte en kan eenvoudig worden opgeborgen. Geschikt voor gebruik als een permanente tafel, als een extra tafel bij indoor of outdoor feesten of om mee te nemen op vakantie.
De tafel is:
– 220 cm lang en 160 cm breed,
– Gemaakt van grenen van de Belgische Hoge Venen en heeft een gegalvaniseerd frame.
– Ook verkrijgbaar als een vlakke massief grenen plaat, gekleurd of niet.

Table d’amis
Table d’amis is een kleine ronde tafel die je kunt bevestigen aan een boom, kolom of post. Je maakt hem vast met twee spanbanden en het tafeltje staat. De Table d’amis kun je meenemen op reis of voor een picknick in het park. Het tafeltje is te krijgen in aluminium en staal in alle kleuren.
De tafel is:
– Het is 110 cm hoog bij toepassing als statafel,
– 75 cm hoog als een tafel met stoel of kruk,
– en 45 cm hoog als tafel van een kind.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.