Groepsreizen zijn ook leuk voor jongeren

Simi Reizen organiseert groepsreizen speciaal voor jongeren.

Simi Reizen organiseert groepsreizen speciaal voor jongeren.

De meeste groepsreizen zijn niet gericht op een jong publiek, daar wilde Simi Reizen verandering in brengen. De reisorganisatie biedt reizen voor iedereen van de leeftijd 12 tot 25+. En kennelijk doen ze dat best wel goed, want de website reisorakel.nl heeft ze met verschillende prijzen bekroond. Zo wonnen ze de award voor beste reisorganisatie voor actieve vakanties en de prijs voor beste reisleiding. De awards zijn rechtstreeks afkomstig van de ervaringen van klanten die de tijd en moeite genomen hebben een uitgebreide review te schrijven over de vakantie-ervaring die ze bij Simi Reizen hebben gehad.

Avontuurlijke vakantie
Simi Reizen organiseert actieve vakanties voor jongeren. Zo kun je op surfkamp naar Spanje, een rondreis maken door Zweden en Noorwegen of een wildwatervakantie in Frankrijk boeken. Je hoeft zelf helemaal niets te regelen, alleen de vakantie te boeken. Best wel relax, bijvoorbeeld als je voor het eerst zonder je ouders op vakantie wil maar niet zo goed weet hoe je dat gaat regelen. Daarnaast ben je ook nog met allemaal leeftijdsgenoten, dus dat wordt gezellig. Je kan natuurlijk ook gewoon samen met je vrienden gaan.

Kijk voor het hele aanbod op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.