Ibis Rotterdam zorgt voor levendigheid

Het Ibis hotel in Rotterdam zorgt voor meer levendigheid in de buurt.

Het Ibis hotel in Rotterdam zorgt voor meer levendigheid in de buurt.

Het ibis Rotterdam City Centre heeft geen bescheiden ambities. Met de komst van dit hotel moet de levendigheid van het Wijnhavengebied vergroot worden. Het is de bedoeling dat Wijnhaven ’s avonds ook aantrekkelijk is, en Ibis is daar een onderdeel van. Ibis Rotterdam City Centre biedt naast haar 139 kamers ook een loungeconcept, bedoeld voor zowel hotelgasten als omwonenden. De komst van het hotel willen ze de aantrekkingskracht van het gebied stimuleren en de lokale economie een impuls geven.

Ontwikkeling stedelijk gebied
De komst van ibis Rotterdam City Centre is voor het stedenbouwkundig plan een logische volgende stap voor het trendy Wijnhavengebied in Rotterdam: het gebied is al jaren in ontwikkeling en heeft de ideale locatie door de verbondenheid met de Oude Haven en de Leuvehaven. Daarnaast is station Blaak op vijf minuten loopafstand. Bewoners en werkenden krijgen met ibis Rotterdam City Centre een nieuwe stedelijke functie in hun gebied. Zo biedt het hotel hen een lounge area en een zonnig terras aan het water. Daarnaast zorgt het hotel, met 139 kamers, een modern interieurconcept en een lounge area, voor een prettig eigentijds verblijf van zowel de zakelijke reiziger als de toerist.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.