Luxe kamperen in retro Volkswagen camper

Met deze gepimpte Volkswagen campers kun je luxe kamperen in Frankrijk of Spanje.

Met deze gepimpte Volkswagen campers kun je luxe kamperen in Frankrijk of Spanje.

Voor veel vakantie fanaten is het toch een item op hun bucketlist: op vakantie met een echte ouderwetse Volkswagencamper. Daarom introduceert WeDubYou ‘retro style camper glamping’. Dit is stijlvol kamperen in een retro camper, ofwel een dub box: de Engelse naam voor het charmante Volkswagen busje. WeDubYou heeft een hele vloot omgebouwde en op maat gemaakte klassieke busjes uit de jaren 70. Te huur voor een stijlvolle rondreis door Frankrijk en Spanje. Dus deze zomer heb je iets om af te strepen van je verlanglijstje.

WeDubYou campers
Elke WeDubYou camper is een one-of-a-kind kunstwerk waar je in gezien wilt worden. Versierd met funky designs, voorzien van alle comfort en uitgerust met geïntegreerde iPhones voor muziek en navigatie. Ook heeft het busje een iPad, bomvol films, games en reisinformatie. De blitse retro campers, liefkozend voorzien van namen als Pucci, Jardi, Gary, Fleur en Hippy, staan klaar voor een road trip in Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Stel je voor: stoppen op bijzondere plekken, picknicken bij idyllische beekjes en je hoeft je koffer maar één keer uit te pakken.

Hop on!
Met als uitvalsbasis het vliegveld van Biarritz, of Bergerac in Zuidwest-Frankrijk, vertrek je met een originele WeDubYou camper de wereld in. De surfspots aan de Zuid-Franse Atlantische kust, de Bordeaux wijnstreek, het Noord-Spaanse Navarra en Baskenland liggen om de hoek. Sinds afgelopen jaar behoort ook Spanje tot de mogelijkheden. Pick-up luchthaven is die van Barcelona en vanaf april 2015 ook Gerona. Start bijvoorbeeld met het strand van Barcelona, verken de Pyreneeën en eindig in het prachtige Franse wijngebied.

VIP behandeling
Kamperen met WeDubYou is een nieuwe beleving. Voor de echte levensgenieter is er een speciale WeDubYou VIP treatment. Zo kun je je vakantie beginnen met een goedgevulde koelkast met champagne en Franse of Spaanse specialiteiten. Kies je voor het eBikes pakket dan krijg je elektrische fietsen. Het EasyStart pakket bevat een luxe eerste overnachting op één van de beste campings in Frankrijk of Spanje, inclusief diner. Een rijkdom aan keuze, gecombineerd met het knusse van kamperen.

Vanaf €750 euro beschik je 7 dagen lang over je eigen WeDubYou Volkswagen camper. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.