Maak van je campingmaaltijd een feestje

Dit kookboek helpt je met het maken van creatieve maaltijden tijdens het kamperen.

Dit kookboek helpt je met het maken van creatieve maaltijden tijdens het kamperen.

Kamperen en Glamping is onverminderd populair. Op campings, festivals en markten zie je steeds meer gepimpte caravans. Dit voorjaar verschijnt bij Kosmos Uitgevers een herziene editie van het populaire boek Caravanity. Daarnaast komt Femke Creemers met een Caravanity Camping Kookboek. In dit kookboek ontdek je leuke en makkelijke recepten, te maken met de beperkte middelen op de camping.

Caravanity
De herziene editie van Caravanity staat boordevol (nieuwe) ideeën om je caravan naar eigen smaak te customizen. Inclusief veel (styling)tips, werkplannen en foto’s van de mooiste gepimpte caravans. De diverse stijlen bieden voor ieder wat wils. Met alle praktische tips en handige ideeën, maak je zelfs van de meest saaie caravan een persoonlijk paradijs.

Kookboek
In het Caravanity Camping Kookboek staan de beste recepten en handigste keukenattributen om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken. Want de echte culi’s en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan. Femke Creemers ontneemt je met het Caravanity Camping Kookboek ieder excuus om ’s avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar.

De boeken Caravanity & Caravanity Camping Kookboek zijn allebei te krijgen voor € 18,99 vanaf maart 2015. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.