Met korting naar Vakantiebeurs 2015: Reis van een dag


Voorpret is bijna net zo belangrijk als de vakantie zelf. De Vakantiebeurs in Utrecht beseft dat terdege en heeft zich dan ook in de nieuwste edities(s) omgevormd tot een vakantiebelevenis samengebald in een dag. Het is niet meer uitsluitend ‘folders scoren’, maar vooral ook het vakantiegevoel krijgen. Dat komt door de entourage, daar neergezet door het grote aantal deelnemende landen, de exotische gerechten waarvan je kunt proeven en een stemmige hal als die van ‘Camping by night’.

Elkedagvakantie.nl mag kortingskaarten weggeven voor deze beurs. Kijk daarvoor onderop dit artikel

We zullen even de stemming schetsen: “Je bent samen met je partner en kinderen de hele dag lekker druk geweest. Naar het strand, op de berg of bij dat mooie kasteel. De avond valt. Krekels beginnen te tsjirpen en alleen het geruis van het riviertje langs de camping blijft onverstoord doorgaan. De geur van een late barbecue vult de lucht, een knisperend kampvuurtje en kaarsjes verlichten de omgeving. De gezellige knusheid van kamperen hangt in de lucht. De kinderen liggen op bed, je zoekt nieuw gemaakte vrienden op en een flesje wijn gaat open…”

Die echte kampeersfeer, dat is precies wat er dit jaar in hal 12 van de Vakantiebeurs gaat gebeuren. Lichten gedoofd, echte kampvuurtjes en typisch campingeten. Want hoe kun je nu beter een caravan of camper bekijken terwijl die in een vakantiesetting staat? Pak een zaklamp en ga op ontdekking. Want in deze Camping by Night denk je echt dat je even op vakantie bent.

Zaklampje
Tijdens je ontdekkingstocht loop je tegen van alles aan. Nou ja niet letterlijk, want bij de ingang krijg je een zaklampje en om je heen zie je de schijnselen van kaarsjes, kampvuren en een hangende zaklamp die je in je tent hangt. Maar ga even gezellig zitten rond dat kampvuur en zing mee met de gitarist of speel een van de leuke spelletjes. Al willen de kinderen waarschijnlijk snel door naar het tentenveld, want de geur van warme marshmallows hangt al in de lucht. Of wint de barbecue de strijd?

Overzicht
Je kunt de volgende dagelijkse activiteiten op de beurs ondernemen.

  • Vouwwagenveld – Schuif aan bij één van de gezellig gedekte tafels en geniet mee van al het lekkers van de BBQ.
  • Caravan- en voortentenveld – Bij het kampvuur speelt een gitarist sfeervolle liedjes.
  • Camper- en luifelveld – Ben jij meer een ochtend- dan een avondmens? Op dit veld worden ontbijthapjes uitgedeeld.
  • Tentenveld – Geen betere tijd dan borreltijd! De flessen wijn komen op tafel en vrienden zoeken elkaar op. Wie zet het snelst een tent op in het donker?
  • Terras – Daarnaast kun je bovendien heerlijke ten in de tentipi op het terras van de Camping by Night.

Avontuurlijk
De 45ste editie van de Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming. Een klimmuur en een duikbassin zijn al besteld. Daarbij behoren wandelen door de woestijn, op de Noordpool en in de jungle deze editie van de Vakantiebeurs zeker tot de mogelijkheden. Ook komt er een Kooktheater waar diverse koks je naar een culinair hoogtepunt zullen brengen, wordt het Trein- & Vakantiepaviljoen uitgebreid met een bioscoop en helpen zelfstandige reisadviseurs jou aan een persoonlijk reisadvies-op-maat.

Gastlanden
Gastland is Spanje dat de bezoekers verrast met pure gastronomische hoogstandjes en kookshows. Gastland is ook het zonnige Curaçao dat de zintuigen prikkelt met dans, muziek en proeverijen. In iedere hal zijn verschillende gerechten te proeven. In het Kooktheater worden wereldse gerechten bereid en via de Culinaire Route krijgt de bezoeker smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes bij zes bestemmingen. Andere ingrediënten zijn de Vakantiebeurs Awards, Reisadvies op maat paviljoen, het Zoom.nl fotografiepaviljoen en Trein & Vakantiepaviljoen. Op de beurs zijn pleinen ingericht met de zes meest populaire typen vakanties. Gekozen is voor ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping).

Met korting naar beurs
De belangstelling voor de weggeef-actie van toegangskaartjes voor de Vakantiebeurs door Elkedagvakantie was overweldigend. Helaas hebben we toch nog een groot aantal belangstellenden moeten teleurstellen. Gelukkig hebben we als reissite wel weten te bewerkstelligen (samen met Travelbloggers.nl) dat iedereen die via onderstaande link een kaartje boekt korting krijgt. Boekingen via deze link geeft recht op een kaartje voor 11,00 euro i.p.v. 15,50 aan de deur! Veel plezier daar!

Niks leuker toch dan kamperen in de vrije natuur? Foto: Sander Lindenburg

Niks leuker toch dan kamperen in de vrije natuur? Foto: Sander Lindenburg

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.