Nieuwe ANWB campinggidsen 2015 beschikbaar

De ANWB campinggidsen 2015/2016

De ANWB campinggidsen 2015/2016


De ANWB Campinggidsen deel 1 en deel 2 van 2015/2016 zijn vanaf nu verkrijgbaar. De campinginspecteurs van de ANWB zijn er in het afgelopen hoogseizoen weer op uitgetrokken om campings in Europa aan een inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de uitgebreide inspectierapporten zijn de ANWB-sterren voor de campings toegekend. De campinggidsen bieden kampeerders inspiratie bij het vinden van hun ideale camping.

De nieuwe campinggidsen zijn handzamer en vanwege het grote lettertype en verklarende symbolen beter leesbaar, aldus de producent. Ook is het kaartwerk verbeterd. De landen zijn verdeeld over twee gidsen. De vakantieganger kan zijn camping zoeken op plaats via plaatsregister of op de kaart. Verklarende symbolen vertellen de kampeerder meer over de faciliteiten op camping. Met de gele kaart op het cover krijgt de gebruiker korting op de kampeerplaats in laag- en hoogseizoen. Met een speciale code kan de gebruiker ook de app ANWB Kamperen voor de smartphone downloaden.

ANWB Campinggidsen 2015/2016:

  • In twee delen ruim 6.600 campings in 27 landen
  • Gratis gebruik van de app ANWB Kamperen
  • Betere leesbaarheid door grotere letters en symbolen
  • Kortingskaart voor overnachtingen op campings in het voor-en naseizoen
  • Landen in ANWB Campinggids deel 1: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje Portugal, Andorra, Groot Brittannië en Ierland
  • Landen in ANWB Campinggids deel 2: Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Italië, San Marino, Slovenië, Kroatië, Roemenië, Griekenland

De campinggidsen kosten € 13,95 en zijn verkrijgbaar bij de ANWB-winkel, (online) boekhandel en via anwb.nl/campinggids. Meer informatie over de app ANWB Kamperen: http://www.anwb.nl/mobiel/kamperenapp

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.