Ontdek de charme van ‘zeekastelen’ aan wal

Costa Cruises geeft je met het nieuwe 'slow cruising' concept de kans om de mediterrane keuken te ontdekken.

Benieuwd hoe een cruiseschip er van binnen uitziet? Ga dan naar de tentoonstelling ‘Zeekastelen’.

Cruises zijn tegenwoordig voor iedereen weggelegd, maar dat is wel eens anders geweest. De tentoonstelling ‘Zeekastelen’, in het Marine Museum Rotterdam, laat zien dat cruisen steeds populairder wordt bij alle lagen van de bevolking. Daarnaast leer je meer over het verleden van deze enorme schepen. Wist je dat het grootste cruiseschip op dit moment 362 meter is? Dat is bijna twee keer zo lang als vroeger.

Tentoonstelling
Waar Cruises grote luxe hotels op het water lijken, zijn ze voor veel mensen toegankelijk voor een vakantie. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Trek langs een variatie aan hutten, relax in dekstoelen bij het zwembad, zet enkele passen op de dansvloer, zing mee met de karaoke versie van The Love Boat en schuif aan bij het captain’s dinner. Leer daarnaast aan de hand van foto’s, affiches, originele kostuums en reisdagboeken alles over heden en verleden van cruisevaart. Weet je dat er soms wel 10.000 koffers aan boord gaan? En heb je wel eens gezien hoe je een handdoek omtovert tot een zwaan?

Voor meer informatie ga je naar de website of bekijk de video:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.