Ontdek de wereld van Airbnb

Op deze nieuwe interactieve kaart van Airbnb kun je zien waar de gebruikers op dit moment naartoe reizen.

Op deze nieuwe interactieve kaart van Airbnb kun je zien waar de gebruikers op dit moment naartoe reizen.

Dagelijks reizen er veel mensen de hele wereld over, naar bestemming aangeboden op Airbnb. Maar hoe ziet dat eruit op een wereldkaart? Op deze interactieve kaart kun je zien waar reizigers naar toe gaan. Het doel van Airbnb is om reiziger een lokale ervaring te geven, om ervoor te zorgen dat er minder onbekende zijn en meer vrienden. Om dit vast te leggen hebben ze een dynamische kaart van de wereld gemaakt waar je kunt zien hoe klein en vriendelijk de wereld kan zijn met Airbnb. Zo kun je zien dat met oud en nieuw 133 Airnbnb’ers op een woonboot in Amsterdam verbleven. Of dat 36.000 Airbnb’ers in Parijs verbleven op oudjaarsdag.

Interactieve kaart
Op de nieuwe interactieve kaart kun je in real-time zien waar reizigers naartoe gaan en zo kun je inspiratie opdoen voor je volgende reis. Verder krijg je leuke feitjes over de drukste nachten van het jaar – zoals tijdens Oud & Nieuw toen 550.000 reizigers in meer dan 190 landen Airbnb gebruikten!

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.