Permanent wonen op een cruise-schip? #weekend

Een cruise-schip in Noorwegen. Foto: creative commons

Een cruise-schip in Noorwegen. Foto: creative commons


Dagelijks verschijnen er leuke verhalen over reizen en trips. Ondoenlijk om bij te houden? Geen zorgen, de redactie van Elkedagvakantie.nl doet dat voor jou en stelt daarmee een ‘weekend-reismagazine’ samen. Hier onder zie je de oogst van de afgelopen week, met o.a. een mooi verhaal over hoe een collega-blogger die normaal over Italië schrijft nu in New York naar herinneringen aan dat land zoekt. En over een bejaarde dame die na het heengaan van haar man zwoor te blijven reizen en al jaren permanent op een cruiseschip leeft.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.