Regel je eigen verre reis

Plan je eigen verre reis, met behulp van Shoestring.

Plan je eigen verre reis, met behulp van Shoestring.

Voor rondreizen aan de andere kant van de wereld ben je vaak afhankelijk van reisorganisaties. Toch willen steeds meer mensen zelf hun reis samenstellen en niet op een ‘standaard’ rondreis gaan. Daarom geeft Shoestring je de mogelijkheid om zelf je reis te plannen. Je hebt dan zelf rechtstreeks contact hebben met de lokale specialist. Hiermee speelt Shoestring in op de trend dat de reiziger steeds zelfstandiger wordt en zijn eigen keuzes wil maken als het gaat om een verre rondreis. “Wij zorgen ervoor dat de klant rechtstreeks in contact komt met de lokale expert en halen zo de dure tussenlaag in Nederland er tussenuit”, aldus Jan Middelhoek, directeur van Shoestring.

Vier stappen
Met de individuele rondreizen van Shoestring bouw je in vier stappen je ideale rondreis, samen met een lokale expert. “Flexibiliteit, gemak en een scherp geprijsd aanbod staan bij dit nieuwe concept centraal”, aldus Middelhoek. “Het initiatief ligt bij de reiziger; de keuze voor luxer vervoer, een comfortabeler of juist eenvoudiger hotel en een langer verblijf is snel gemaakt!” Je kiest de bestemming, de datum van vertrek en past vervolgens de reis naar wens aan. De laatste stap: aanvragen van de offerte.

Persoonlijk advies
De offerteaanvragen gaan rechtstreeks naar de lokale agent. Middelhoek: “Zij zitten dicht op het vuur en kunnen de beste tips geven. Zij kennen hun land immers het beste! Het directe contact met de absolute specialist zorgt voor de scherpste prijs en unieke tips. Dit alles onder de zekerheidsgarantie van SGR, Calamiteitenfonds en ANVR.” Het nieuwe initiatief van Shoestring heeft, naast de vele voordelen voor de klant, ook oog voor de lokale bevolking op de bestemming. De lokale medewerkers gaan er door het nieuwe concept op vooruit. Lokale werkgelegenheid wordt gecreëerd en een groter deel van de reissom wordt ter plaatse besteed. Dit sluit goed aan bij het duurzaamheidsbeleid van Shoestring.

Bestemmingen
Op dit moment kun je met Shoestring individueel reizen naar Costa Rica, Panama, Ecuador, Argentinië, Thailand, India, Nepal, Sri Lanka, Vietnam en Jordanië. De komende maanden zullen daar telkens nieuwe bestemmingen aan toegevoegd worden. Voor de korte termijn staan Colombia, China, Marokko, Peru en Maleisië op de planning.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.