Reisinspiratie nodig?

Door de landelijke staking in Spanje worden er ook veel vluchten geannuleerd.

Als je wel op reis wil, maar niet weet waarheen dan kan PaperFlies helpen.

Heb je wel geld voor een reis, maar weet je niet waar je heen wil? Dan kun je wel wat inspiratie gebruiken. Hier heeft PaperFlies een oplossing voor. Ze komen namelijk met een nieuwe inspiratiefunctie. Hiermee richt de vliegticketstartup zich op de zwevende reizigers, die geen specifieke bestemming in gedachten hebben.

Waarheen?
Op reis willen maar geen idee hebben waar naar toe is een veelgehoord probleem onder reizigers. 61% gebruikt het internet als de belangrijkste bron van inspiratie. Welke stad kies je voor een stedentrip, wat is het beste land voor een Safari? De nieuwe inspiratiefunctie van PaperFlies vergelijkt op basis van de gewenste reisperiode de vliegticketprijzen per reisthema. Op basis van het reisthema, bijvoorbeeld een ‘stedentrip’, wordt er een persoonlijke reispagina gegenereerd.
Naast de keuze uit 12 reiscategoriën is het ook mogelijk om een eigen thema samen te stellen. Zo kan de gebruiker in één handeling meerdere bestemmingen naar keuze vergelijken. PaperFlies is daarmee de eerste vliegticketvergelijker waarbij je als reiziger niet beperkt wordt tot het invullen van één bestemming.

Persoonlijk
Deze pagina bestaat uit minimaal 10 bestemmingen met de daarbij behorende prijzen. Zo dacht je misschien eerst aan een weekend weg naar Rome, maar door de makkelijke vergelijkingsmogelijkheid, valt de keuze toch op Valencia. Zo kan de reiziger zich laten inspireren door een nog onbekende bestemming of kiest deze op basis van de voordeligste prijs de volgende reis uit. Van inspiratie tot de daadwerkelijke keuze in één functionaliteit.
“We merken dat veel mensen graag op een stedentrip gaan. De meesten hebben wel specifieke data maar nooit een specifieke bestemming. Ze hebben altijd meerdere bestemmingen in hun hoofd en laten uiteindelijk de prijs bepalen. Onze nieuwe inspiratietool helpt precies deze reizigers”, zegt Bob Stolk, mede-oprichter.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.