Ruige reizen met snufje luxe

Tijdens de comfort-plus reizen overnacht je bijvoorbeeld in een  ecolodge in Jordanië.

Tijdens de comfort-plus reizen overnacht je bijvoorbeeld in een ecolodge in Jordanië.

Het vooroordeel bestaat dat groepsreizen een saaie bedoeling zijn, met vooral veel bus in en bus weer uit. Niet bij Sawadee reizen. Zij laten je tijdens hun reizen veel zien en beleven en ze zorgen er voor dat je contact hebt met de lokale bevolking. Nu gaan ze nog een stapje verder. Speciaal voor reizigers die een actieve groepsreis met een beetje extra luxe willen, introduceren ze de Comfort-Plus reizen. Dit zijn avontuurlijke groepsreizen met meer comfort.

Extra comfort
Sawadee’s Comfort-Plus reizen bieden, zoals de naam al zegt, net wat meer comfort dan een reguliere reis. De overnachtingen tijdens deze avontuurlijke groepsrondreizen zijn dan ook in 4-sterren accommodaties. In iedere reis is daarnaast ten minste één overnachting in een bijzondere accommodatie opgenomen, zoals een boutique-hotel, een hotel op een zeer originele plek of met een bijzondere uitstraling. Naast de luxere accommodaties wordt er gereisd in kleine groepen van maximaal 18 deelnemers, zit bij elke reis een welkomstdiner inclusief in de reissom en wordt er waar mogelijk gekozen voor extra comfortabel vervoer, zoals 4-wheeldrives, privé-auto’s of een extra ruime privé-bus.

16 comfortabele reizen
Sawadee biedt avontuurlijke Comfort-Plus reizen naar verschillende bestemmingen, zo kan de reiziger comfortabel op safari in Zuid-Afrika, slaapt men in een wel heel bijzondere ecolodge midden in de woestijn van Jordanië of fietsen families met kinderen door Sukothai, de oude hoofdstad van Thailand. “Met dit nieuwe reisconcept springen wij in op de vraag van onze klanten”, zegt Berend Simons, Manager Touroperating & CSR bij Sawadee reizen. “Een steeds grotere groep reizigers heeft naast de actieve en avontuurlijke elementen in onze reizen behoefte aan meer comfort.” In totaal biedt Sawadee 16 Comfort-Plus reizen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.