Vakantie voorpret begint met reisgids

Met de 'Opsiciliecard' ontdek je Sicilië met korting en extra's.

Met de ‘Opsiciliecard’ ontdek je Sicilië met korting en extra’s.

Het is de week van de Vakantiebeurs en dat betekent vakantie voorpret. Het is weer tijd om de regen even te ontsnappen door alvast je zomervakantie te gaan plannen. Met de ‘Opsiciliecard’ kom je ook gelijk in de vakantiestemming. Ga je dit jaar naar Sicilië, dan kun je met deze reisgids, boordevol tips van echte Siciliëkenners, de mooiste plekjes op Sicilië ontdekken.

Digitale reisgids
Met de opsiciliecard haal je de vakantiepret meteen in huis. Het is een digitale reisgids en eveneens je kompas op het eiland. Via het blog van de opsiciliecard word je ingewijd in de cultuur en de sfeer van het Italiaanse eiland. Daar word je lekker gemaakt met een van de vele restaurants die deelnemen aan het concept, of je leest over de geschiedenis van een prachtig gebouw dat je kan gaan bezoeken. Ook wordt er veel informatie gegeven over allerlei (sportieve) activiteiten en festiviteiten. De aanschaf van de gids is vriendelijk voor je beurs. Wanneer je een opsiciliecard aanschaft, heb je niet alleen een complete reisgids in huis gehaald. Je doet er ook veel voordeel mee.

Navigatiefunctie
Waar een reisgids in boekvorm je op papier informeert over de highlights van het eiland, beschikt de opsiciliecard over een slimme navigatiefunctie. Met deze functie navigeer je moeiteloos naar alle deelnemers via een simpele knop op je smartphone. Wanneer je in het buitenland je telefoon zo min mogelijk aan wilt hebben staan, is het nu ook mogelijk om de bestanden met de exacte locaties te downloaden voor TomTom en Garmin. Een ander voordeel is dat alle deelnemers je regelmatig trakteren op typisch Siciliaanse lekkernijen of voordeel bieden bij excursies en entreekaarten. Bed &Breakfasts en hotels verwelkomen cardhouders graag met een authentieke attentie als een lekkernij of een mooie fles wijn.

Activiteiten en workshops
Met de opsiciliecard ben je meteen op de hoogte van exclusieve, toeristische informatie over allerhande activiteiten en workshops op het eiland. Dat varieert van activiteiten voor het hele gezin, zoals ezeltjestochten, avonturenparken en excursies op maat, tot wijnproeverijen op karakteristieke locaties met lokale, Siciliaanse gerechten. Culinaire fijnproevers wordt de weg gewezen naar bijzonder sfeervolle restaurants en avonturiers wordt het mogelijk gemaakt minder bekende, maar prachtige bezienswaardigheden te ontdekken.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.