Veel korting tijdens NOMAD Fandag

Tijdens de Nomadfandag kun je, naast veel korting, mee doen aan avontuurlijke activiteiten. Foto: Nomad.

Tijdens de Nomad fandag kun je, naast veel korting, mee doen aan avontuurlijke activiteiten. Foto: Nomad.

NOMAD organiseert ook dit jaar weer een Fandag (eerder was dit de Fabrieksverkoop). Op zaterdag 7 februari krijg je niet alleen veel korting op verschillende NOMAD producten, er zijn ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kun je slapen als een Eskimo of de bergbeklimmer-ervaring opdoen. Naast deze avontuurlijke activiteiten zijn er ook wereldse hapjes toegevoegd. Verder is er een veiling van bijzondere NOMAD promotie artikelen, kan jij ze helpen hun volgende billboards te ontwerpen en gaat de nieuwe directeur Peter Korver graag met jou in gesprek over het merk NOMAD aan de “Experience Tafel”.

Klaar voor een nieuwe reis
Na een bezoekje aan de Fandag ben jij met een nieuwe reisuitrusting klaar om ook dit jaar weer bijzondere ervaringen op te doen en mooie bestemmingen te (her)ontdekken. Én ontdekken doe je samen, dus kom 7 februari tussen 10 en 15 uur langs met je hele gezin of gezellig samen met vrienden. De NOMAD Fandag vindt plaats in Zevenaar aan de Marconistraat 39 te Zevenaar.

Opgeven
In verband met de activiteiten tijdens de dag wil NOMAD graag een inschatting maken van het aantal bezoekers. Ben je van plan om langs te komen, stuur dan een email naar pr@nomad.info met als onderwerp “Fandag” en daarin het aantal personen dat ze mogen verwelkomen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.