Vuurwerk van Sydney en jij was er bij


De Australische plaats Sydney is telkens de eerste waar het nieuwe jaar grootschalig verwelkomd wordt. Ze weten dat ze daarmee de aandacht van de wereld op zich gevestigd krijgen. Al die journaals die video’s van de happening daar laten zien zijn in feite een wereldwijde reclamespot. Geen wonder dat ze dan ook elk jaar 5 miljoen dollar in het vuurwerk steken. Dat is volgens de burgemeester van de Australische bedrag ‘peanuts’, niet alleen vanwege de globale promotie, maar ook omdat het jaarlijks steeds meer toeristen naar de stad lokt. En die blijven vaak meer dan 1 dag en besteden in die tijd een veelvoud van de investering. Maar nu is het niet iedereen gegeven om ‘even’ naar Australië te vliegen en daarom hebben we bij Elkedagvakantie een video van de complete 12 minuten durende vuurwerkshow van de jaarwisseling van 2014/2015. Op die manier was je er toch ook een beetje bij. En, o ja: Een gelukkig nieuwjaar!

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.