Win een reis naar Zuid-Afrika

Via ZuidAfrika2GO kun je zelf je reis naar Zuid-Afrika samenstellen. Ga bijvoorbeeld naar de Tafelberg.

Via ZuidAfrika2GO kun je zelf je reis naar Zuid-Afrika samenstellen. Ga bijvoorbeeld naar de Tafelberg.

De nieuwe trend op reisgebied is dat je je verre reis zoveel mogelijk zelf kan samenstellen. Dat is ook de insteek van de nieuwe bestemming van YourWay2GO: Zuid-Afrika. Afgelopen jaar vroeg deze reisorganisatie in maatwerkreizen haar reizigers welke nieuwe bestemming in 2015 niet mag ontbreken in het aanbod en Zuid-Afrika kwam daarbij als winnaar uit de bus. Ter gelegenheid van de lancering van Zuid-Afrika als nieuwe reisbestemming, start de reisorganisatie met een “Win een reis” actie. Reizigers kunnen op de website van ZuidAfrika2GO middels een reisquiz kans maken op een reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika t.w.v. € 3.000,-.

Nieuwe bestemming
De website ZuidAfrika2GO.nl is gegoten in een nieuwe frisse look. Het is nu nóg makkelijker om zelf online een reis samen te stellen; extra dagen, een ander hotel, een mooie excursie of helemaal zelf een route uitstippelen; het is allemaal mogelijk. De overige bestemmingen van YourWay2GO krijgen binnenkort ook een nieuw uiterlijk. Als eerste zijn volgende week Cuba2GO.nl, India2GO.nl, China2GO.nl en CostaRica2GO.nl aan de beurt.

Zelf samenstellen
Het reisaanbod van YourWay2GO is onderverdeeld in complete ‘individuele rondreizen’, waarbij de reiziger zelf de accommodatie, excursie en vervoer naar wens kan aanpassen. Verder biedt de reisorganisatie haar reizigers de mogelijkheid om via een paar simpele en gestroomlijnde stappen helemaal zelf van A tot Z zijn eigen droomreis samen te stellen. Daarnaast kan de reiziger door het ‘blind’ mixen van diverse interessante ‘bouwstenen’ én met advies van de ervaren reisspecialisten van Zuid-Afrika2GO samen tot een ideale rondreis komen.

Must-sees in Zuid-Afrika
Ontdek wat deze bijzondere bestemming nog meer in petto heeft naast wildparken, wijnranken en walvissen. Uniek aan het reisaanbod van ZuidAfrika2GO is dat je een (prachtige) fietstocht kunt maken naar indrukwekkende townships en kunt overnachten in een luxe tentenkamp aan de rand van de drinkplaats van wilde dieren. Bij ZuidAfrika2GO zit je goed voor een unieke en onvergetelijke reis

Win een reis
Ter gelegenheid van de lancering van Zuid-Afrika als nieuwe reisbestemming, start de reisorganisatie vandaag met een “Win een reis” actie. Reizigers kunnen op de website van ZuidAfrika2GO middels een reisquiz kans maken op een reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika t.w.v. € 3.000,-. Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door Turkish Airlines en South African Tourism. Altijd al naar Zuid-Afrika willen reizen? Doe mee en win.

Voor meer informatie ga je naar de website.

One Response

  1. Hennie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.