Boek nu je rondreis door Noord-Korea

Je kan er nu voor kiezen om een budgetreis naar Noord-Korea te maken, dan ga je deze grens echt over.

Je kan er nu voor kiezen om een budgetreis naar Noord-Korea te maken, dan ga je deze grens echt over.

Ben je op zoek naar een avontuurlijke vakantie, naar een potentieel gevaarlijk land? Dan zit je goed bij het Utrechtse bedrijf CultureRoad. Zij bieden je reizen aan naar bestemmingen ‘waar je moeder je liever niet heen ziet gaan’. Denk hierbij aan Noord-Korea, Iran en Venezuela. Het bedrijf biedt budget-groepsreizen aan voor jonge avontuurlijke reizigers. Zo kun je vanaf €945,- naar Noord-Korea en maak je een rondreis door Venezuela vanaf €995,-.

Bestemmingen
Het komende jaar worden er meer dan 10 reizen naar Noord-Korea aangeboden. Daarnaast is het mogelijk op avontuur te gaan in Venezuela, Haïti, Iran en Cuba. “Het zijn veelal plekken waarvan je moeder liever niet heeft dat je er heen gaat,” aldus oprichter Rik Brinks. Hiermee onderscheidt CultureRoad zich ook meteen van andere organisaties. “Avontuurlijke reizen worden al veel aangeboden maar vaak zijn de bestemmingen voor ons toch nog te braaf.”

Veiligheid & budget
Hoewel de budget reizen van CultureRoad veelal van de gebaande paden afwijken, en naar ‘avontuurlijke’ landen gaan staat veiligheid altijd voorop. “De lokale situatie wordt altijd goed in de gaten gehouden. Zo hebben we overal lokale partners zitten die ons adviseren over de laatste stand van zaken. Daarnaast zijn we ook altijd eerlijk en open naar onze bezoekers,” aldus medeoprichter Caspar Steinebach. “Als het er echt niet veilig is, dan zouden we er zelf ook niet heen gaan. Dat doen we nu wel. Vaak wordt er in de media een negatief beeld geschetst van bepaalde landen, maar als je er eenmaal bent, zie je dat het vaak wel meevalt en ontdek je ook hoe bijzonder het er is. Onze bestemmingen zijn stuk voor stuk unieke plekken met een rijke historie en een boeiende cultuur.”

Ben je benieuwd naar deze reizen? Ga dan naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.