Center Parcs: nieuwe horeca-strategie

Center Parcs opent onder andere Nonna’s Pizza pasta restaurants.

Center Parcs opent onder andere Nonna’s Pizza pasta restaurants.


Nadat in België vijf nieuwe horecaconcepten werden geopend in twee Center Parcs parken, is deze formule sinds dit jaar ook in Nederlandse parken terug te vinden. Afgelopen jaar opende Center Parcs zes nieuwe horecagelegenheden in drie van de parken verspreid over het land. Een van deze nieuwe concepten is het Evergreenz Family buffet, wat gasten de mogelijkheid biedt te allen tijde van een kwalitatief goede maaltijd te genieten tijdens hun verblijf in Center Parcs. Op 8 december jongstleden werd de laatste van een serie Evergreenz geopend in Center Parcs Het Heijderbos.

Dit jaar vervolgt Center Parcs deze ontwikkeling met de opening van vijf Nonna’s Pizza pasta restaurants, vijf Grand Cafés en twee Fuego Grill restaurants. Daarnaast zal een aantal van de Aqua cafés een renovatie ondergaan. De reeks openingen start deze maand (februari 2015), waarna gelijkmatig de andere gelegenheden volgen. Het merendeel van de nieuwe restaurants wordt geopend voor de zomer. Een viertal projecten volgt na de zomer nog.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.