Dekentje voor niet-ski-pas gebruikers

Met een dekentje over je knieën lekker van dit uitzicht genieten, da's ook 'wintersport'.

Met een dekentje over je knieën lekker van dit uitzicht genieten, da’s ook ‘wintersport’.


Al eerder schreven we op Elkedagvakantie.nl over de ontwikkeling dat ski-gebieden ook steeds meer aandacht krijgen voor mensen die niet op de latten willen staan. Naar aanleiding van dat bericht kregen we een mailtje van Hans Verlinden. Hij schreef ons: “Wij kopen al jaren een niet skipas voor mijn vrouw die niet skiet. Te koop als eendaagse of meerdaagse pas. Niet alleen gebruik alle bergliften in Montafon, maar ook recht op een lekkere ligstoel en warme deken bij een restaurant om zo lekker te zonnen. Zie http://m.montafon.at/en”

En wie op die site kijkt ziet dat zo’n niet-skiër voor zo’n 3 daagse ‘Sun pass’, zoals ze het noemen, 51 euro moet betalen. Terwijl iemand die zijn latten meeneemt naar boven voor hetzelfde aantal dagen in het hoogseizoen 126 euro kwijt is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.