Ebook Bicycling around the World

De omslag van het e-book over fietsen wereldwijd.

De omslag van het e-book over fietsen wereldwijd.


Fietsfotograaf Paul Jeurissen en Grace Johnson reizen sinds 2010 om de wereld op zoek naar bijzondere fietsfoto’s. Recentelijk is het e-fotoboek “Bicycling Around The World” uitgekomen waarin de visuele highlights zijn vastgelegd. Een boek waarbij de opmerkelijke beelden van hun fietstocht en de fietscultuur ter plaatse samenkomen.

Paul schoot een serie spectaculaire foto’s, van het adembenemende Himalaya gebergte, het kale landschap van de Pamirs, het tropisch Oost-Afrika, tot aan de overweldigende chaos van Dhaka, Bangladesh. Verder documenteerde hij fietscultuur op de meest uitlopende plekken, zoals het te zien was langs de weg. Mensen onderweg op de fiets, mooie close ups, en vooral buitengewone toepassingen, zoals een magiër met toverdrankjes, of een compleet naaiatelier op de fiets. Volgens Paul en Grace kan je de wereld het best bekijken vanaf een fietszadel.

Je kunt het e-book gratis als pdf downloaden via deze link.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.