Ga op avontuur met Nikon

De nieuwe Nikon camera's zijn speciaal gemaakt om mee te nemen op een actieve vakantie.

De nieuwe Nikon camera’s zijn speciaal gemaakt om mee te nemen op een actieve vakantie.

Als je van actieve vakanties houdt, dan heb je een camera nodig die tegen een stootje kan en toch goede foto’s kan maken. Om aan die vraag te voldoen komt Nikon met twee nieuwe waterdichte en schokbestendige camera’s: de avontuurlijke COOLPIX AW130 en de veelzijdige COOLPIX S33, waarmee makkelijker dan ooit avontuurlijke belevenissen in de natuur en onderwater vast te leggen zijn in prachtige foto’s en Full HD-films.

COOLPIX AW130: Mountain high, Valley low
Voor de avonturiers onder ons introduceert Nikon de COOLPIX AW130 die perfect past bij een actieve levensstijl. Tijdens een avontuurlijke reis kan deze camera voor elke activiteit worden gebruikt. Zelfs onder water tot een diepte van 30m, wat overeenkomt met het Advanced Open Water-duikcertificaat, zonder dat een waterdichte behuizing nodig is.
De COOLPIX AW130 is ideaal om mee te nemen op wintersport. Door het handige formaat kun je de camera makkelijk mee de piste opnemen. Bovendien is deze schokbestendig tot 2m en dankzij de waterdichtheid én vorstbestendigheid tot -10°C kun je in de sneeuw prachtige actiefoto´s maken. Met de handige NFC-ondersteuning en ingebouwde Wi-Fi zet je de foto´s eenvoudig en snel van de camera op je smartphone of tablet.

Via satelliet-tracking kunnen wereldreizigers hun reisroutes exact vastleggen. Maximaal 30 locaties kunnen worden opgeslagen op de ingebouwde wereldkaart, waarbij ook hoogte- en dieptegegevens kunnen worden toegevoegd. Zo wordt een bijzondere foto van een zeeschildpad of een prachtig uitzicht vanaf het hoogste punt van de Kilimanjaro een waar reismonument.
Ook voor het maken van Full HD-video’s van spectaculaire acties is de COOLPIX AW130 een uitkomst. Instellingen zijn eenvoudig aan te passen onderwater of zelfs met handschoenen aan. De krachtige VR (Vibratie Reductie) zorgt ervoor dat beelden scherp en films vloeiend zijn, hoe oneffen het terrein ook is.

COOLPIX S33: Reisgenoot voor het hele gezin
Voor wie op zoek is naar een camera voor het hele gezin heeft Nikon de COOLPIX S33. Hiermee zijn vakanties door ieder familielid, groot of klein, prachtig vast te leggen. Deze camera is supersterk, eenvoudig te gebruiken en kan probleemloos worden meegenomen op zelfs de meest avontuurlijke reizen.
Een wintersportvakantie met het hele gezin of een zomervakantie bij zee of aan het zwembad, deze camera kan het allemaal aan. De camera kan tot een diepte van 10m mee tijdens het zwemmen of snorkelen. Met de functie Gezichtsdetectie kunnen onderwater portretten van elkaar of zelfs onderwaterselfies worden gemaakt. De camera is schokbestendig tot 1,5m, vorstbestendig tot -10°C en stofdicht, zodat alle vakantieherinneringen kunnen worden vastgelegd.
Dankzij de speciale menu’s voor volwassenen en voor kinderen, kan echt ieder gezinslid overweg met deze camera. Sta zorgeloos de camera af aan de kinderen zodat er van iedereen vakantiefoto’s en video’s zijn. De camera kan namelijk ook Full HD video’s opnemen door eenvoudig op de filmknop te drukken. De camera is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren, wat extra bijdraagt aan het plezier.

De COOLPIX AW130 is vanaf 26 februari 2015 te koop in de kleuren zwart, blauw, oranje, camouflage. De adviesprijs bedraagt €359,-. De COOLPIX S33 is vanaf 5 maart 2015 te koop in de kleuren wit, blauw, roze en geel. De adviesprijs bedraagt €109,-.
Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.