Hopper vindt goedkope vluchten #weekend

Passagiers in een vliegtuig. Foto: Creative Commons

Passagiers in een vliegtuig. Foto: Creative Commons


Dagelijks verschijnen er leuke verhalen over reizen en trips. Ondoenlijk om bij te houden? Geen zorgen, de redactie van Elkedagvakantie.nl doet dat voor jou en stelt daarmee een ‘weekend-reismagazine’ samen. Hier onder zie je de oogst van de afgelopen week, met o.a. de beoordeling van de app ‘Hopper’, waarmee je goedkope vluchten kunt vinden. Je kunt je favoriete bestemming instellen en krijgt dan een melding wanneer de prijs een ‘all time low’ heeft. Je moet daarbij wel accepteren dat je via een omweg vliegt. Dus naar Reykjavik bijvoorbeeld vanaf Amsterdam via Oslo…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.