Kamperen bij klassieke muziek

Bij het festival zijn ook deze bijzondere tenten te zien.

Bij het festival zijn ook deze bijzondere tenten te zien.


Wonderfeel is een nieuw festival waarin de schoonheid van muziek en de rust en ruimte van de natuur elkaar vinden en versterken. Wonderfeel speelt zich af in het hart van de zomer en in het hart van het land. Landgoed Schaep en Burgh in ‘s Graveland, het hoofdkwartier van Natuurmonumenten, vormt het decor waarin bijzonder vormgegeven tenten komen te staan. Deze bieden een podium aan meer dan 100 concerten in de meest uiteenlopende muziekstijlen, lezingen, muziekdocumentaires, natuurwandelingen en kinderconcerten. Wonderfeel vindt plaats van vrijdag 24 t/m zondag 26 juli 2015. Het festivalterrein is open van 12.00 uur tot 24.00 uur.

Thema’s als Fusion of Arts, Weeshuis van de Hits, Kwartettentent en Nooit van Gehoord geven een indicatie van de onconventionele programmering die de festivalbezoeker te wachten staat. Bij het festival zijn verschillende programmeurs betrokken. Zij staan garant voor de diversiteit van het muziekaanbod dat wordt uitgevoerd door zowel super jong talent als gerenommeerde musici uit binnen- en buitenland. Muziekgenres van oude muziek tot minimal en van barok tot hoogromantisch kunnen zittend, staand, dommelend in hangmatten of gewoon liggend in het groene gras worden beluisterd. Wat en wanneer iets beluisterd wordt, kan het publiek ter plaatse zelf uitmaken. Verspreid over het Wonderfeelterrein staan diverse rollende keukens, die het festivalpubliek voorzien van een biologische festivalsnack of ambachtelijke maaltijden. Voor degenen die het laat willen maken, is het ook mogelijk op loopafstand te kamperen op camping De Fransche Kamp.

De programmering wordt 15 maart bekend gemaakt. Dan start ook de online kaartverkoop. Een dagkaart kost € 65 en een passe-partout voor 3 dagen inclusief 3 nachten kamperen kost € 150. Wonderfeel is t/m 18 jaar gratis toegankelijk.

Duurzaamheid
Het 25 hectare beslaande terrein van partner Natuurmonumenten in ’s Graveland is een uitdagende en tevens kwetsbare locatie voor een festival. Duurzaamheid is dan ook een vanzelfsprekend thema op Wonderfeel. Daarom is van stroomvoorziening tot horeca alles groen, eco, biologisch, afbreekbaar, hergebruikt, led en hybride.
Kijk voor meer informatie, sfeerbeelden en kaartverkoop op www.wonderfeel.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.