Motel One opent ook in Praag

Motel One opent steeds meer vestigingen over heel Europa, dit keer is Praag aan de beurt.

Motel One opent steeds meer vestigingen over heel Europa, dit keer is Praag aan de beurt.

Motel One is bezig aan een opmars in Europa. De hotelketen opent haar 57e vestiging in het centrum van Praag. Dit is de eerste Tsjechische vestiging van Motel One. Motel One Praag is gevestigd in een monumentaal pand uit begin 20e eeuw en staat in het eerste district van de Tsjechische hoofdstad. Het centraal station, de Tynkerk en andere bezienswaardigheden zijn op loopafstand. De hotelketen heeft nu vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, België en Tsjechië.

Praagse invloeden
Motel One Praag bevindt zich op de Na Poříčí, op loopafstand van bezienswaardigheden als het Plein van de Republiek, de Týnkerk, de Karelsbrug en het oude centrum van de stad. De ‘One Lounge’ doet dienst als woonkamer, ontbijtcafé en bar en is ingericht met zowel traditionele als moderne elementen. De handgemaakte poppen weergeven de lange traditie van het Praagse poppentheater. De kroonluchters van Bohemien kristalglas reflecteren de barokke invloeden in de stad. Praag heeft als bijnaam ‘de gouden stad met de honderd torens’. Dit is terug te vinden in de glimmende, gouden lampen: deze symboliseren Praagse zandstenen torens die glanzen in de zon.

De Praagse Motel One vestiging telt 141 kamers en kost €59 voor een eenpersoonskamer en €74 voor een tweepersoonskamer. Voor een ontbijt betaal je €9,50 per persoon. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.