MTV viert feest op Malta

Dizzee Rascal was een van de grote namen die optrad tijdens Isle of MTV 2014.

Dizzee Rascal was een van de grote namen die optrad tijdens Isle of MTV 2014.

Deze zomer neemt MTV het eiland Malta weer over tijdens het feest Isle of MTV. Op dinsdag 7 juli 2015 zal voor de negende keer op rij het Isle of MTV Malta Special concert plaatsvinden. MTA en MTV werken samen om dit gratis concert, dat wordt gegeven op het historische Il-Fosos plein in Floriana, mogelijk te maken. De live openlucht optredens zullen worden gefilmd en gemonteerd tot een 60 minuten durende special die zal worden uitgezonden op 20 MTV kanalen in heel Europa.

Isle of MTV
Isle of MTV wordt gezien als één van de coolste en meest eclectische zomerse muziekevenementen van Europa. Lady Gaga, Black Eyed Peas, N*E*R*D, One Republic, Maroon 5, Akon, Enrique Iglesias, Kid Rock, David Guetta, Metro Station, Snoop Dogg, LMFAO, Jesse J, will.i.am en Rita Ora zijn enkele voorbeelden van grote namen uit de internationale muziekwereld die in eerdere jaren hebben opgetreden tijdens dit Concert. In 2014 stonden DJ Hardwell, Nicole Scherzinger, Kiesza, Dizzee Rascal en Enrique Iglesias op het podium.

Malta op de kaart
Edward Zammit Lewis, minister van toerisme, is heel tevreden met het feit dat voor de negende keer op rij het zeer populaire gratis openluchtconcert Isle of MTV op Malta gehouden wordt. In het Mediterrane gebied zijn het Isle of Malta Special Concert en de Malta Music Week de beste jaarlijkse evenementen op de muziekkalender in de zomer. Deze evenementen trekken jaarlijks duizenden fans uit heel Europa en Isle of MTV Malta is dan ook een geweldige kans voor Malta om zich te positioneren als een aantrekkelijke toeristische bestemming onder jongeren.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.