Olympus komt met ‘stoere camera’

Stevig en stoer. Dat is de nieuwe trend in fotoland.

Stevig en stoer. Dat is de nieuwe trend in fotoland.


De Olympus Tough TG-860 geeft actieve mensen wat ze nodig hebben: een ultragroothoeklens, bedieningsgemak en een kantelbaar scherm dat zich leent voor selfies. Tevens is deze camera stootvast en waterdicht.

Om mooie actiemomenten vast te leggen heeft Olympus de nieuwe STYLUS Tough TG-860 voorzien van de breedste groothoek- lens die op dit moment verkrijgbaar is voor compactcamera’s (21-105 mm*). En dankzij meerdere ontspanknoppen kunnen de echte adrenalinejunkies op elk moment haarscherpe foto’s maken, onbewogen selfies en prachtige filmopnamen – met of zonder hand- schoenen en met de rechter- of linkerhand. Om te zorgen dat u altijd één hand vrij hebt, kunt u de camera met de nieuwe Sport-houder gemakkelijk aan uw uitrusting bevestigen.

De TG-860 kan vanaf afstand, via wifi, worden bediend met een smartphone en als u de Olympus OI.Share-app installeert, kunt u gemaakte opnamen – voorzien van een geotag – direct publiceren op social media. De TG-860 kan onder vrijwel alle omstandigheden worden gebruikt. Hij is waterdicht tot op een diepte van 15 m**, bestand tegen stof, een val vanaf 2,1 m**, een druk van 100 kg** en temperaturen tot -10°C**. Dit nieuwe model is in een witte, oranje en zwarte uitvoering verkrijgbaar vanaf half maart 2015 voor een prijs van € 299,-.

Meer informatie: www.olympus.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.