Op avontuur in Amerika

Met de nieuwe reisgids van de ANWB ontdek je Florida.

Met de nieuwe reisgids van de ANWB ontdek je Florida.

Een vakantie naar Amerika wordt door iedereen verschillende ingevuld. Ben je op zoek naar een culturele reis? Dan kan de nieuwe gids van de ANWB uitkomst bieden. Met de ANWB Wereldreisgidsen komen avontuur en inspiratie voor een prachtige vakantie samen. De ANWB brengt twee nieuwe titels in de serie: Florida en de Verenigde Staten zuidoost. Het is de gids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden maar ook in de achtergronden van het land, het volk en de cultuur.

Wereldgidsen
Het subtropische klimaat, Nationaal Park Everglades, het multiculturele Miami, kunst en cultuur en tal van hoogtepunten en met originele tips en routes, biedt de ANWB Wereldreisgids alle informatie voor een unieke reis. De adressen en prijzen van hotels en restaurants en de openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden zorgen ervoor dat de hele reis tot in de puntjes geregeld kan worden. De gidsen bevatten een beknopte atlas. Handig voor onderweg.

Informatie
ANWB Wereldreisgidsen zijn medio februari verkrijgbaar vanaf € 23,95 bij de ANWB-winkels, de boekhandel en te bestellen via de website met de volgende bestemmingen; Argentinië, Australië, Californië, Canada west & Alaska, Canada oost, Cuba, Estland Letland Litouwen, Florida, Indonesië, Israël en de Palestijnse gebieden, Maleisië, Marokko, Namibië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Turkije, VS noordwest, VS oost, VS zuidoost, VS zuidwest, Vietnam, Zuid-Afrika.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.