‘Premium autohuur’ nu ook op Curaçao

Curaçao laat zich prima met een auto verkennen.

Curaçao laat zich prima met een auto verkennen.


Curaçao laat zich prima verkennen per auto. Nu neem je die van jezelf niet even mee op vakantie, dus moet je huren. De mogelijkheden daarbij worden met ingang van dit voorjaar uitgebreid. Sunny Cars, bemiddelaar en aanbieder van huurauto’s, heeft namelijk vijf nieuwe Premium bestemmingen, waaronder Curaçao. Verder is het Premium Pakket beschikbaar in Oostenrijk, Hongarije, Slowakije en Nieuw-Zeeland.

“Als marktleider zijn wij continue bezig onze service te verbeteren en willen we ons kwaliteitsniveau hoog houden. Alle verzekeringen en de afkoop van het eigen risico zijn daarom standaard goed geregeld bij Sunny Cars en altijd bij de all-inclusive prijs inbegrepen. Met het Premium pakket gaan we nog een stapje verder en bieden we een aantal aantrekkelijke extra´s”, aldus Hans Knottnerus, General Manager Sunny Cars Nederland & België.

Voordelen
Het Premium pakket bevat volgens het bedrijf de volgende extra voordelen:

  • Een snellere start van de vakantie, omdat je het huurcontract vooraf online hebt ingevuld en je de huurauto ophaalt bij een speciale Premium-balie op de luchthaven, zonder wachttijden.
  • Gegarandeerd een jonge auto, minder dan één jaar of 25.000 km.
  • Het FF-tankpakket, waarbij de auto met een volle tank wordt opgehaald én weer met een volle tank wordt ingeleverd.
  • Op een aantal Premium bestemmingen is tevens een extra bestuurder inbegrepen.

Naast de nieuwe Premium bestemmingen is het pakket ook in de volgende landen beschikbaar: Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Kroatië, Frankrijk, Zuid-Afrika, Duitsland, Denemarken, Namibië en Australië. Afhankelijk van de gekozen autocategorie en de bestemming is vanaf 8 euro extra via Sunny Cars het Premium pakket bij de betreffende verhuurpartner bij te boeken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.