Reis winnen met zonnige zomervideo


De Nederlandse band Orange Grove heeft een uiterst professionele zomerse videoclip gelanceerd, die zich afspeelt in de tropische regio van Sint Maarten en de ABC eilanden. En het leuke is: Tegelijkertijd start de band via zijn Facebook-pagina een actie waarmee een zonvakantie te winnen is.

In het Caribisch gebied heeft de band inmiddels een heldenstatus te pakken. Orange Grove stapt meerdere malen per jaar het vliegtuig in voor een tour langs de ABC eilanden en Sint Maarten. Met hun nieuwe videoclip ‘Easy Love’ trakteert de band het publiek op het warme zomergevoel waar veel Nederlanders in deze koude periode extra naar verlangen.

In de clip is een hoofdrol weggelegd voor Jacob Streefkerk, die sinds zijn vertrek bij Intwine in 2010, weer de gitarist van Orange Grove is. Samen met medeoprichter en zanger Michael Maidwell hebben zij meerdere malen getourd met beide bands. Met de komst van gitarist Tim Kesteloo, drummer Robert Biesewig (o.a. Bo Saris) en bassist Daniele Labbate (o.a. KANE) is Orange Grove nu op volle sterkte.

In samenwerking met producer Bas van Wageningen werkten zij in de Haagse Basement Studio aan nieuw materiaal, waarvan ‘Easy Love’ een eerste voorproefje is. Later dit voorjaar verschijnt de single ‘Some Things Last Forever’, een duet met zangeres Glennis Grace die speciaal voor deze gelegenheid in het Engels zingt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.