SAS opent nieuwe route naar Hong Kong

Een SAS-vliegtuig.

Een SAS-vliegtuig.


Scandinavian Airlines start vanaf 10 september met directe vluchten vanuit Stockholm Arlanda Airport naar Hong Kong. Dankzij een snelle verbinding met Amsterdam is deze nieuwe verbinding voor reizigers uit Nederland zeer interessant.

Voor de Nederlandse reiziger betekent de nieuwe route een scherp geprijsd alternatief naar Hong Kong, waarbij SAS zich onderscheidt met een snelle reistijd dankzij de geografisch gunstige route via Stockholm. De vlucht, die vijf keer per week wordt uitgevoerd, heeft een korte overstap en een totale reistijd variërend van 14.20 uur (heenreis) tot 15.10 uur (terugvlucht).

Voor SAS is het de vierde rechtstreekse verbinding met Azië, na Beijing, Tokyo en Shanghai.
Een ticket Amsterdam-Hong Kong is al beschikbaar vanaf 615 euro p.p., inclusief tax, 23kg ruimbagage en maaltijden op de vlucht. Meer informatie en boeken op www.flysas.nl

Reisschema
AMS ARN 11.00 – 12.55
ARN HKG 15.00 – 07.20+1
HKG ARN 09.05 – 14.35
ARN AMS 16.10 – 18.15

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.