Sawadee Reizen organiseert nu ook fietsvakanties

Tijdens een fietsvakantie kun je op een actieve manier je vakantiebestemming verkennen.

Tijdens een fietsvakantie kun je op een actieve manier je vakantiebestemming verkennen.

Goed nieuws voor fietsliefhebbers. Sinds kort kun je bij Sawadee namelijk een breed scala aan fietsvakanties boeken. Deze reizen worden uitgevoerd in samenwerking met Cycletours, een bekende organisator van fietsvakanties. Sawadee heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Cycletours voor de ontwikkeling en uitvoering van de fietsrondreizen in groepsverband in zowel Europa als daarbuiten.

Fietsvakanties
Tijdens deze reizen ontdek je samen met andere reislustige Nederlanders al fietsend de meest bijzondere bestemmingen. Deze reizen worden veelal begeleid door een Nederlandse reisbegeleider. De vertrouwde kwaliteit van Cycletours is daarmee nu via Sawadee te boeken.

Fiets-kampeervakanties in Europa
Sawadee biedt verschillende soorten fietsreizen in groepsverband aan. Zo kun je kiezen voor fiets-kampeervakanties in Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal of Duitsland, waarbij je van camping naar camping fietst. Een volgwagen neemt je spullen mee en onderweg heb je alle tijd en vrijheid om te genieten van de omgeving en het goede leven. Liever overnachten in hotels? Dat kan op de Griekse eilanden, in Spanje en in Portugal. Ook voor families biedt Sawadee diverse fiets-kampeervakanties binnen Europa. Zonder zorgen want er reizen koks, mecaniciens en kinderbegeleiders mee. En natuurlijk andere gelijkgestemde gezinnen met kinderen.

Verre fietsvakanties voor globetrotters
Wil je graag wat verder weg? Dan heb je ruime keuze uit fietsreizen naar verschillende bestemmingen buiten Europa. Hierbij overnacht je in hotels en soms op bijzondere locaties, zoals in de woestijn. Deze groepsreizen worden veelal begeleid door lokale reisbegeleiders en hebben een avontuurlijk karakter.

Als je meer wil weten over het nieuwe reisaanbod van Sawadee, dan kun je op zaterdag 21 februari naar hun Fiets Event in Amsterdam komen. Tijdens de informatiemarkt, die van 10.00 tot 16.00 uur plaatsvindt, vertellen enthousiaste reisexperts je ook graag alles over de (fiets)bestemmingen. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.